Running Odysseus from windows cmd

Post Reply
sergewarde
Posts: 8
Joined: Tue Apr 05, 2016 10:48 am

Running Odysseus from windows cmd

Post by sergewarde » Tue May 03, 2016 10:17 am

Hello everyone,

For my work, I’m using Odysseus to extract a csv from a Mosaik simulation.

Right now, I’m managing to do this by manually starting the script on Odysseus before launching the Mosaik sim. (Then I take the csv output and use it on R to analyze the results.) I’m trying now to create a chain that would do all this automatically.

I would like to know if there’s a way to command Odysseus from the windows cmd line. In other words, I want to use the windows cmd to tell Odysseus to execute a script. Is there a way to do this?

Thanks in advance

Serge

User avatar
Marco Grawunder
Posts: 272
Joined: Tue Jul 29, 2014 10:29 am
Location: Oldenburg, Germany
Contact:

Re: Running Odysseus from windows cmd

Post by Marco Grawunder » Tue May 03, 2016 10:57 am

Hi Serge,

we had this idea some times ago, but currently, there is no easy way to access Odysseus from outside. What you can do, if the query is always the same: You can use the autostart feature of Odysseus and use onyl the server version of Odysseus.

http://wiki.odysseus.offis.uni-oldenbur ... /Autostart

Btw: What kind of R analysis do you do? Maybe some processing can be done by Odysseus?

Greetings,

Marco

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest